Σάλτσα Σπαγγέτι
Σελίδα 1 από 1
Σάλτσα Σπαγγέτι
Υλικά:
1 κονσέρβα 150 γρ. τοματοπελτέ
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλυτζάνι ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1/2 φλυτζάνι ψιλοκομμένα χόρτα
1 πρέζα πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
1 πρέζα θυμάρι
1/2 κουταλιά γλυκού αλάτι
150 γρ. νερό
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε σε μία φαρδιά κατσαρόλα, σκεπάζετε και σιγοψήνετε συχνά για 2 ώρες. Σερβίρεται με μακαρόνια.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|